Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

week 18 Liz  week 18 Britt

 

Britt en Liz Oomen, allebei op pony Fon (foto: GNS-Fotografie)


Geslaagde en zonnige springwedstrijd op zondag 30 april
Zondag 30 april stond onze springwedstrijd gepland. Een van de eerste wedstrijden van het zomerseizoen. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en meldde de zon zich al snel. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

Er kwamen ook Enclaveruiter(tje)s in actie op deze thuiswedstrijd en er bleven enkele prijzen in Baarle. Zo reed Britt Oomen met Fon een foutloos basisparcours en een foutloze barrage. Zij eindigden op de 3e plaats in de A/B/C-50. Fay Antonissen werd met Lady’s Dream 2e in de A/B-60 en won de A/B-70 rubriek.
Emma Segers bleef met Sparklin Marble twee keer foutloos in de D60 rubriek. In de D70 werden er 4 strafpunten genoteerd. Liz Oomen reed met Fon een mooie ronde in de C70 met slechts een foutje. Rosanne Antonissen bleef met Kelvy twee keer foutloos in de D80. In de D90 reed ze in het basisparcours ook foutloos, in de barrage viel er één balk uit de lepels.
Vanaf 13.30 uur was het de beurt aan de paarden. Marylène Voeten bleef in de 90 cm. foutloos in het basisparcours en de barrage en won de 2e prijs met haar Gazellestara. Ook in de 100 cm bleef ze foutloos. In de barrage reed ze helaas een verkeerd parcours.
Kees Adriaensen had met Kavinia Z twee keer 4 strafpunten in de 90 en 100 cm.

Elk jaar kunnen we weer rekenen op een groep trouwe sponsors. Een overzicht van onze sponsors is te vinden op sociale media.
We willen iedereen die heeft meegeholpen en deelgenomen bedanken voor de inzet en sportiviteit. Graag tot een volgende keer! Alle uitslagen zijn te vinden op www.startlijsten.nl
Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!