Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Algemeen
Enclaverommelmarkt – zondag 16 april
A.s. zondag organiseren wij een rommelmarkt van 10.00 uur – 16.00 uur op ons terrein op het Sportpark Boschoven. De kantine zal ook geopend zijn en we hebben goed weer besteld. Vragen en meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot zondag!


Wedstrijdnieuws

Dressuurwedstrijd Breda, zaterdag 8 april
Britt en Liz Oomen hebben vorige week zaterdag meegedaan aan een dressuurwedstrijd bij stal Sintels in Breda. Liz werd 8e met 181,5 punten en 182,5 punten in de klasse C-B met Fon. Britt werd 9e met 181 en 180,5 punten in dezelfde klasse. Guusje van Gorp werd 2e (188 en 192 punten) met Black Magic in de klasse D/E-L1.

Eventing Etten-Leur, Tweede Paasdag maandag 10 april
Rosanne Antonissen heeft met Kelvy een 5e plaats behaald tijdens de eventingwedstrijd in Etten-Leur in de klasse B pony’s.


Agenda
- zondag 16 april: Enclaverommelmarkt
Rommelmarkt van 10.00 uur – 16.00 uur. Standplaats €10,-.
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- zondag 30 april: Springwedstrijd paarden en pony’s
Officiële KNHS-springwedstrijd voor paarden en pony’s.
Inschrijven via Mijn KNHS of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!