Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Algemeen
Enclaverommelmarkt – zondag 16 april
Op zondag 16 april organiseren wij een rommelmarkt van 10.00 uur – 16.00 uur op ons terrein op het Sportpark Boschoven. Je zolder of garage opgeruimd en wil je een leuk zakcentje overhouden aan spullen die je niet meer nodig hebt? Reserveer een plaats op onze Enclaverommelmarkt om je spullen te verkopen!
Heb jij je al ingeschreven? Wacht niet te lang, aanmelden kan tot 28 augustus!
Reserveer je plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en neem je eigen kleedje of tafeltje mee. We vragen €10,- per plaats. De kantine zal ook geopend zijn en we hebben goed weer besteld. Graag tot 16 april!

Springwedstrijd – zondag 30 april
Op zondag 30 april organiseren we een springwedstrijd voor paarden en pony’s. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op het oefenterrein, Sportpark Boschoven in Baarle-Nassau.

- parcours op vernieuwde zandbodem
- alle klassen basissport pony’s en paarden
- tevens opengesteld voor Belgische ruiters
- inschrijven kan via Mijn KNHS (Nederlandse ruiters) of door te mailen naar het wedstrijdsecretariaat.
- Meer info en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Publiek is van harte welkom! Onze leden en vrijwilligers maken graag een hapje en een drankje klaar voor u!


Wedstrijdnieuws

Dressuurwedstrijd Hulten, zaterdag 1 april
Laure Jespers is vorige week in Hulten op een dressuurwedstrijd gestart. Met Melantho’s Myla reed ze in de klasse D/E-M1 en behaalde twee keer de 1e prijs met 183 en 191,5 punten.

Dressuurwedstrijd Rucphen, zaterdag 1 april
In Rucphen werd er ook een dressuurwedstrijd georganiseerd. Anna Jansen startte met Varona in de klasse D/E-L1 en werd 2e met 198 punten en 1e met 203,5 punten.

Dressuurwedstrijd Kaatsheuvel, zaterdag 1 april
Mieke Smolders heeft meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Kaatsheuvel. Ze werd twee keer 2e met 187 en 195 punten in de klasse M2 met Hooverphonic.


Agenda
- donderdag 6 april: Oefenspringen
Iedereen is welkom om te komen trainen op ons terrein.
Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- zondag 16 april: Enclaverommelmarkt
Rommelmarkt van 10.00 uur – 16.00 uur. Standplaats €10,-.
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- zondag 30 april: Springwedstrijd paarden en pony’s
Officiële KNHS-springwedstrijd voor paarden en pony’s.
Inschrijven via Mijn KNHS of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!