Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

week 11 Rosanne oefencross
Rosanne Antonissen met Kelvy door de waterbak (foto: GNS-Fotografie)

Geslaagde oefencross bij de Enclaveruiters
Afgelopen zondag stond onze jaarlijkse oefencross op de planning. Deze gaat altijd door op het crossterrein van de familie Tuijtelaars op Groot Bedaf in Baarle-Nassau. Dit is een mooie gelegenheid voor alle eventingruiters om een ‘echte’ cross te rijden maar dan niet als officiële wedstrijd. Er komen altijd veel ruiters op ons evenement af omdat er niet veel trainingslocaties zijn op het gebied van de eventing (cross country) en iedereen wil voordat het seizoen van start gaat volgende week bij onze buurvereniging in Alphen-Chaam nog eens trainen. Dit jaar hebben we zo’n 120 ruiters mogen ontvangen!

Het was zondag nog even spannend of de oefencross kon doorgaan door de natte weersomstandigheden. Gelukkig trok het weer bij en werd het terrein goedgekeurd om te kunnen crossen! Het springen was dit jaar naar eigen keuze.
Wij hopen dat alle ruiters een goede trainingsronde hebben gehad voor het nieuwe seizoen!
Paardensportvereniging de Enclaveruiters kijkt terug op een geslaagde dag en wil dan ook iedereen bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd!
In het bijzonder de deelnemers, leden, vrijwilligers, EHBO, familie Tuijtelaars en familie van der Heijden. Beelden van deze dag zijn te vinden op Facebook, Instagram en de website. GNS-Fotografie en Paulo Joze Costa Photography maakten foto’s.
Tot ziens bij de Enclaveruiters!

 

Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!