Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Algemeen
Voorjaarsvergadering en feestavond – vrijdag 24 maart
Op vrijdag 24 maart houden we onze voorjaarsvergadering met aansluitend een feestavond in de kantine. De uitnodiging en agenda krijgen alle leden via e-mail toegestuurd.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdnieuws
Dressuurwedstrijd Rucphen
Mieke Smolders is op woensdag 22 en zaterdag 25 februari naar Rucphen geweest. Zij werd op woensdag twee keer 3e met 181 en 178,5 punten in de klasse M met Hooverphonic. Op zaterdag werd ze 2e en 3e.

Dressuurwedstrijd Haaren
Afgelopen weekend werd er in Haaren een dressuurwedstrijd gehouden. Lidewij Voeten kwam aan de start in de klasse L1 paarden en werd 4e met 192 punten en 2e met 192,5 punten.
Er waren ook ponyrubrieken waar Emma Segers met Sparklin Marble en Janne Schellekens met Kantje’s Dior meereden in de klasse D/E-B. Hun uitslagen waren nog niet binnen bij ons op het moment van schrijven.

Agenda
Zondag 12 maart: Oefencross
- Iedereen is welkom op deze oefenwedstrijd; lidmaatschap of startkaart bij de KNHS is dus niet nodig.
- Meer informatie en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Zie ook startlijsten.nl, enclaveruiters.nl en social media

Vrijdag 24 maart: Voorjaarsvergadering en feestavond
Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!