Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.


Algemeen
Onderlinge menwedstrijd – zaterdag 18 februari
A.s. zaterdag organiseren de Enclavekoetsiers een menwedstrijd op ons terrein. Er zal een vaardigheidsproef worden verreden en een parcours met 4 hindernissen. De afgelopen tijd is er flink gebouwd aan de hindernissen. Het belooft een mooie wedstrijd te worden!
Inschrijven en meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Oefencross – zondag 12 maart
Zoals aangekondigd organiseren we een oefencross op zondag 12 maart. Dit alles is weer te doen op het crossterrein van de familie Tuytelaars, Groot Bedaf.
De inschrijving is geopend en de aanmeldingen stromen binnen. Er is nog ruimte, informatie en inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Uitslagen wedstrijden

Uitslag regiokampioenschappen springen pony’s
Afgelopen weekend vonden de regiokampioenschappen springen plaats in Schijndel. Rosanne Antonissen mocht met Kelvy in de 90 cm rubriek voor D/E pony’s starten op basis van haar goede resultaten tijdens de selectiewedstrijden. Deze combinatie kwam met 4 strafpunten uit de ring. Liz Oomen mocht met Fon in de 70 cm. voor C pony’s meedoen. Zij hadden deze dag het geluk niet aan hun zijde. Volgende keer beter!
Nogmaals gefeliciteerd met jullie startplaats tussen de beste combinaties van Brabant en nu op naar het zomerseizoen!

Dressuur Hapert, zaterdag 11 en zondag 12 februari
Mieke Smolders werd in Hapert twee keer 5e met Hooverphonic in de klasse M2. Jill Smit won haar proef met It’s Magic in de klasse ZZ-Licht.

Springwedstrijd Reigershof Oud Gastel, zaterdag 11 februari
Kees Adriaensen reed zijn eerste springwedstrijd met zijn paard Kavinia Z. Hij reed twee foutloze parcoursen in de 80 cm. en 90 cm.


Agenda

Zaterdag 18 februari: Onderlinge menwedstrijd

Zondag 12 maart: Oefencross
- Iedereen is welkom op deze oefenwedstrijd; lidmaatschap of startkaart bij de KNHS is dus niet nodig.
- Meer informatie en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Zie ook startlijsten.nl, enclaveruiters.nl en social mediaVolg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!