Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

12

34

Rosanne, Liz, Britt en Emma mochten op de regiokampioenschappen starten!

Algemeen
Spek de Kas actie Jumbo
De Spek de Kas actie van Jumbo Bart en Katja de Bresser Baarle-Nassau heeft €53,90 voor onze vereniging opgebracht. Een mooi bedrag om onze clubkas te spekken. We bedanken iedereen voor het stemmen op onze vereniging!


Nieuwe poloshirts en jassen met clublogo
Een tijdje terug hebben alle leden een mail gehad over de nieuwe poloshirts en jassen met het clublogo. Deze kunnen a.s. zaterdag 11 februari tussen 10.00 uur en 11.00 uur in de kantine gepast worden zodat we de juiste maten hebben van iedereen. Kun je niet op dit tijdstip, maak dan een afspraak met Simonne Tuytelaars. Meer informatie staat in de verstuurde mail en de nieuwsbrief.


Voorjaarsvergadering en feestavond – vrijdag 24 maart
Op vrijdag 24 maart houden we onze voorjaarsvergadering met aansluitend een feestavond. De oplettende lezer ziet dat dit een andere datum is dan eerst gepland. I.v.m. de voorjaarsvergadering van kring de Baronie waar wij als vereniging onder vallen, hebben we de vergadering verzet naar vrijdagavond 24 maart. De uitnodiging en agenda volgt nog.Uitslagen wedstrijden

Uitslag regiokampioenschappen dressuur pony’s
Afgelopen weekend vonden de regiokampioenschappen dressuur voor ponyruiters plaats. Dit was in Schijndel te doen. Een aantal ponyruiters van onze club had zich via de selectiewedstrijden geselecteerd voor dit kampioenschap. Er waren geen podiumplaatsen, maar wel een heleboel plezier en een ervaring rijker! Dit zijn de resultaten van onze ponyruiters:
klasse C-B Britt Oomen met Fon 18e 166,5 en 185,5 punten
klasse C-B Liz Oomen met Fon 19e 163,5 en 187,5 punten
klasse D/E-B Emma Segers met Sparklin Marble 20e 189 en 184,5 punten
klasse D/E-L1 Rosanne Antonissen met Black Pearl 18e 183 en 184,5 punten

Dit weekend staat het springen voor de ponyruiters op het programma in Schijndel. We wensen Rosanne en Liz veel succes en plezier toe!

Agenda
Zaterdag 18 februari: Onderlinge menwedstrijd

Zondag 12 maart: Oefencross
- Iedereen is welkom op deze oefenwedstrijd; lidmaatschap of startkaart bij de KNHS is dus niet nodig.
- Meer informatie en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Zie ook startlijsten.nl, enclaveruiters.nl en social mediaVolg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!