Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Uitslagen wedstrijden
Afvaarding regiokampioenschappen springen pony’s
Alle selectiewedstrijden springen voor pony's zijn verreden en dat betekent dat bekend is welke combinaties op de regiokampioenschappen mogen starten.
Rosanne Antonissen zien we op 12 februari in de ring in Schijndel met Kelvy in de klasse D/E90. Ook Liz Oomen mag aan de start komen met haar pony Fon in de klasse C70.
Fay Antonissen staat als 3e reserve opgesteld met Lady's Dream in de A/B70.
Alvast veel succes en plezier toegewenst!

Strijd der Districten in Ermelo, zondag 29 januari
Op zondag 29 januari mocht Joris Lauwers samen met 5 geselecteerde jeugdmenners uit District Zuid strijden tegen de 18 geselecteerde jeugdmenners uit de 3 andere districten om de titel en de eer. Joris startte met zijn pony Jagger voor zijn koets waarmee hij nog niet zo lang een combinatie mee is.

In de ochtend startten de jeugdmenners. Joris en groom (en moeder) Marielle hebben de naam van District Zuid hoog gehouden en zijn als 2e geëindigd! Beelden van deze wedstrijd zijn te vinden op onze sociale media.

Dressuurwedstrijd Hulten, zaterdag 28 januari
Lidewij Voeten heeft op zaterdag 28 januari meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Hulten. Ze eindigde als 6e met 186 en 5e met 182 punten met Joystara in de klasse L1.


Agenda

Zaterdag 18 februari: Onderlinge menwedstrijd

Zondag 12 maart: Oefencross
- Iedereen is welkom op deze oefenwedstrijd; lidmaatschap of startkaart bij de KNHS is dus niet nodig.
- Meer informatie en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Zie ook startlijsten.nl, enclaveruiters.nl en social media

Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!