Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Algemeen
Ponykamp
Ook dit jaar stond het kamp voor de jeugdleden gepland tijdens de tweede week van de Nederlandse zomervakantie. De locatie bleef tot maandagmorgen 1 augustus geheim. Deze was dit jaar niet ver van huis, het kamp was dit jaar op ons eigen terrein!
Er kan teruggekeken worden op een gezellige week onder goede (en warme!) weersomstandigheden. Het verslag is elders in Ons Weekblad te lezen en ook op onze website. Foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina, Instagram en website.
Bedankt bestuursleden, ouders en familie; jullie hebben na afloop hard gewerkt om het terrein weer leeg te krijgen en netjes achter te laten. Dankjewel voor alle hulp!
Ook is de leiding door de kinderen bedankt en hebben een super leuke attentie gekregen van de kinderen. Dankjewel hiervoor namens de leiding Susanne, Marylène en Mieke.
Tot volgend jaar!

BBQ menners
De menners hadden op vrijdagavond 12 augustus een BBQ (op eigen kosten!) bij de kantine op ons terras. Het was een gezellige avond mede mogelijk gemaakt door 't Vershoekske! Foto’s van deze avond zijn te vinden op de bekende kanalen.

Enclaverommelmarkt – zaterdag 3 september
Op zaterdag 3 september organiseren wij een rommelmarkt van 11.30 uur – 16.00 uur op ons terrein op het Sportpark Boschoven. Je zolder of garage opgeruimd en wil je een leuk zakcentje overhouden aan spullen die je niet meer nodig hebt? Reserveer een plaats op onze Enclaverommelmarkt op zaterdag 3 september om je spullen te verkopen!
Heb jij je al ingeschreven? Wacht niet te lang, aanmelden kan tot 28 augustus!
Reserveer je plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en neem je eigen kleedje of tafeltje mee. We vragen €2,- per plaats. De kantine zal ook geopend zijn en we hebben goed weer besteld. Graag tot 3 september!

Uitslagen wedstrijden
In het weekend van 30 en 31 juli werden de regionale kampioenschappen dressuur verreden. Op basis van de resultaten tijdens de selectiewedstrijden werden er ruiters afgevaardigd. Deze kampioenschappen werden afgelopen verreden in Deurne.
Hier volgen de resultaten van de afgevaardigde Enclaveruiter(tje)s:

  • Sanne van Oosterwijk met Cecar - 26e - klasse L1 paarden
  • Fay Antonissen met Lady’s Dream - 22e - klasse A/B-B pony's
  • Anna Jansen met Varona - 23e - klasse D/E-B pony's
  • Laure Jespers met Melantho’s Myla - 8e - klasse D/E-L1 pony's
  • Rosanne Antonissen met Black Pearl - 22e - klasse D/E-L1 pony's
  • Manon van Oosterwijk met Armando - 13e - klasse D/E-Z2 pony's

Helaas kwamen er geen ereprijzen mee naar Baarle, maar zoals we vorige week al schreven; een afvaardiging is al een prestatie op zich! Gefeliciteerd met jullie resultaten!

Agenda

zaterdag 3 september: Enclaverommelmarkt
Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag 11 september: Onderlinge wedstrijd

vrijdag 16 t/m zondag 18 september: Meerdaagse rit
Meer info en aanmelden bij Jurgen Broeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                             


Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!