Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.


Algemeen
Enclaverommelmarkt – zondag 3 september
Op zaterdag 3 september organiseren wij een rommelmarkt van 11.30 uur – 16.00 uur op ons terrein op het Sportpark Boschoven. De inschrijving is voor iedereen opengesteld, dus iedereen die de zolder heeft opgeruimd is van harte welkom om spullen te komen verkopen ons terrein.
Reserveer je plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en neem je eigen kleedje of tafeltje mee. We vragen €2,- per plaats. De kantine zal ook geopend zijn en we hebben goed weer besteld. Graag tot 3 september!

Uitslagen ponyclub en rijvereniging
Regiokampioenschap springen, 22 t/m 24 juli
Vorig weekend werden de regiokampioenschappen springen verreden in Schijndel. Op basis van de behaalde resultaten tijdens de selectiewedstrijden worden ruiters afgevaardigd naar deze kampioenschappen.
De ponyruiters waren als eerst aan de beurt dit weekend. Rosanne Antonissen was met Kelvy in de 80 cm. rubriek afgevaardigd. Ze reden een foutloos basisparcours en er werden 8 strafpunten in de barrage genoteerd. Fay Antonissen kwam in de 60 cm. klasse aan de start met Lady’s Dream. Zij kwamen het basisparcours uit met 4 strafpunten. Emma Klerks reed met Borneo in de 1.10 klasse. Deze combinatie had het geluk niet aan hun zijde deze dag. Volgende keer beter!
Bij Kees Adriaensen en Beauty vielen er twee balken uit de lepels in de 1.20 rubriek bij de paarden.
Er waren helaas geen ereprijzen voor onze deelnemende leden maar een afvaardiging is al een prestatie op zich! Gefeliciteerd met de resultaten!
We wensen de dressuurruiters die dit weekend in Deurne gaan starten op de regiokampioenschappen alvast veel succes toe!

Dressuurwedstrijd Bavel, zondag 24 juli
Bij ruitersportcentrum de Roosberg werd een dressuurwedstrijd georganiseerd op zondag 24 juli. Er waren drie Enclaveruiters en één Enclaveruitertje die deelnamen aan deze wedstrijd. Alle vier de combinaties namen prijzen mee naar Baarle! Hieronder zijn de resultaten te vinden:
klasse L1 Sanne van Oosterwijk met Cecar 1e prijs 195,5 punten
klasse L1 Lidewij Voeten met Joystara 2e prijs 193,5 punten en 2e 187 punten
klasse M1 Inge Vis van Heemst met Just A Dream 3e 182 punten en 1e prijs 191 punten

Manon van Oosterwijk deed mee met haar pony Armando in de klasse D-Z2 en wist deze proef ook te winnen!

Agenda

maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus: Kamp voor de jeugdleden

zaterdag 3 september: Enclaverommelmarkt
Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag 11 september: Onderlinge wedstrijd

vrijdag 16 t/m zondag 18 september: Meerdaagse rit
Meer info en aanmelden bij Jurgen Broeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!