Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Activiteiten
Dressuurwedstrijd – zondag 3 juli
A.s. zondag organiseren wij een dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s. Er zullen zowel volwassen ruiters met paarden als kinderen met pony’s aantreden in de ringen op Sportpark Boschoven. Verder worden er ook Bixie rubrieken georganiseerd, dit zijn dressuurproeven voor de jonge en onervaren ruitertjes om spelenderwijs in aanraking te komen met de wedstrijdsport.
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Onze leden en vrijwilligers maken graag een hapje en een drankje klaar voor u! De wedstrijd begint om 10.00 uur. Graag tot zondag!

Wedstrijdnieuws
Dressuurwedstrijd Reusel, zondag 26 juni
Guusje van Gorp heeft met Black Magic meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Reusel. Ze behaalden de 5e plaats met 196 en 190,5 punten in de klasse D/E-B.

Concours Achtmaal, zaterdag 25 en zondag 26 juni
In Achtmaal werd een concours met dressuur en springen georganiseerd. Op zaterdag werd de dressuur verreden. Rosanne Antonissen behaalde 178 en 177,5 punten met Kelvy in de klasse D/E-B. Met haar andere pony Black Pearl kreeg ze 178,5 punten en 184 punten, goed voor een 3e plaats in de klasse D/E-L1. Anna Jansen deed mee in deze klasse en werd 4e met 201,5 punten en 192,5 punten met Varona.
Fay Antonissen reed 172 en 175 punten bij elkaar met Lady’s Dream in de klasse B-B.

Zondag stond het springen op het programma en ook daar deden Fay en Rosanne aan mee. Fay werd met Lady’s Dream 2e in de 50 cm. rubriek en 1e in de 60 cm. rubriek. Bij Rosanne viel er een balk in het parcours van 70 cm. met Kelvy. Ze deden ook mee in de 80 cm. en wisten tot de barrage door te dringen. Hier viel wederom een balk in het parcours.

Almelose Ruiterdagen, 16 t/m 26 juni
Er is een groepje Enclaveruiters gaan rijden op de Almelose Ruiterdagen. Dit is een meerdaagse wedstrijd. Er werden goede resultaten behaald door de deelnemende Enclaveruiters. Zo heeft Manon van Oosterwijk in de klasse D/E-Z2 een 2e prijs kunnen behalen met Armando. Mieke Smolders won een 1e prijs met Hooverphonic in de klasse M1. Ook Sanne van Oosterwijk eindigde in de bovenste regionen van de klasse L1 met Cecar. Jill Smit wist ook goede resultaten te behalen met It’s Magic in de klasse Z2.

Springwedstrijd Breda, zondag 26 juni
Marylène Voeten heeft met Joystara op zondag 26 juni meegedaan aan een springwedstrijd bij Ruitersportcentrum Breda. In de 90 cm. rubriek kwam ze het parcours rond met 16 strafpunten.

Agenda

zondag 3 juli: Dressuurwedstrijd paarden en pony’s

maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus: Ponykamp voor de jeugdleden
Meer info en aanmelden bij Mieke Antonissen-Voermans, Susanne Krul en Marylène Voeten

zaterdag 3 september: Enclaverommelmarkt
Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag 11 september: Onderlinge wedstrijd
Meer info volgt nog

vrijdag 16 t/m zondag 18 september: Meerdaagse rit
Meer info en aanmelden bij Jurgen Broeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.