Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Activiteiten
Enclaverommelmarkt – zaterdag 3 september
Op zaterdag 3 september organiseren wij een rommelmarkt van 11.30 uur – 16.00 uur op ons terrein op het Sportpark Boschoven. De inschrijving is voor iedereen opengesteld, dus iedereen die de zolder heeft opgeruimd is van harte welkom om spullen te komen verkopen ons terrein.
Reserveer je plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en neem je eigen kleedje of tafeltje mee. We vragen €2,- per plaats. De kantine zal ook geopend zijn en we hebben goed weer besteld. Graag tot 3 september!

Onderlinge wedstrijd - zondag 11 september
Op zondag 11 september organiseren we onze jaarlijkse onderlinge wedstrijd voor alle leden. Nieuw dit jaar is dat de dressuurproeven voor winstpunten verreden kunnen worden als je een startpas bij de KNHS hebt. Meer informatie volgt nog.

Meerdaagse rit - vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september
De datum voor de meerdaagse rit (ook wel "Oei oei rit") staat vast. Dit jaar staat deze uitstap gepland op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september en is voor alle leden en niet-leden toegankelijk, voor zowel menners als ruiters. Verder is er een nieuwe locatie geregeld in Strijbeek. Meer informatie kun je krijgen bij Jurgen Broeken, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wedstrijdnieuws
Villa Pardoes Concours, zaterdag 18 en zondag 19 juni
Afgelopen weekend vond het Villa Pardoes Concours plaats in Tilburg. De opbrengst van deze wedstrijd gaat naar het goede doel “Villa Pardoes” om zieke kinderen een mooie vakantie met hun familie te kunnen bezorgen. Deze wedstrijd telde tevens mee voor de selectie van de regionale kampioenschappen deze zomer. Britt en Liz Oomen, pas lid bij onze vereniging, reden hun eerste wedstrijd voor de Enclaveruitertjes. Zij stellen zich voor op onze Facebookpagina en Instagram.
Hier volgen de uitslagen:
PONY’S DRESSUUR
klasse A/B-B Fay Antonissen met Lady’s Dream 13e 180,5 en 183 punten
klasse C-B Liz Oomen met Fon 6e 177,5 en 178 punten
klasse C-B Britt Oomen met Fon 7e 175,5 en 177,5 punten      
klasse D/E-B Emma Segers met Sparky 12e 196,6 en 189,5 punten
klasse D/E-B Guusje van Gorp met Black Magic 14e 188,5 en 191 punten
klasse D/E-B Kyra Marinus met Hazelberg’s Fury 15e 193,5 en 183 punten
klasse D/E-B Anna Jansen met Varona 20e 187 en 170,5 punten
klasse D/E-B Rosanne Antonissen met Kelvy 22e 176 en 169 punten
klasse D/E-L1 Laure Jespers met Melantho’s Myla 4e prijs 193,5 punten en 197 punten       
klasse D/E-L1 Tara Marinus met Edenhill Penny 10e 171 en 186 punten
klasse D/E-L1 Rosanne Antonissen met Black Pearl 13e 170,5 en 177 punten

PONY’S SPRINGEN
Fay Antonissen was in goede vorm met Lady’s Dream in de springring. Zij wist zowel de rubriek van 50 als 60 cm. te winnen. Ook haar zus Rosanne deed goede zaken en won de 2e prijs met Kelvy in de 80 cm. Met Black Pearl kwam ze met 4 strafpunten uit het parcours.
Emma Klerks reed foutloze parcoursen met Borneo in de 1 meter, in het 1.10 had ze 16 strafpunten.

PAARDEN SPRINGEN
De 1e prijs in de 1.10 rubriek voor paarden was voor ons lid Kees Adriaensen met Beauty. Deze combinatie had 4 strafpunten in de klasse 1.20.

Dressuurwedstrijd Hapert, zaterdag 18 en zondag 19 juni
Lidewij Voeten heeft met Joystara meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Hapert. Ze behaalden de 3e prijs met 189,5 en 182 punten in de klasse L1.

Agenda

zondag 3 juli: Dressuurwedstrijd paarden en pony’s
Meer info en aanmelden bij Lidewij Voeten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus: Ponykamp voor de jeugdleden
Meer info en aanmelden bij Mieke Antonissen-Voermans, Susanne Krul en Marylène Voeten

zaterdag 3 september: Enclaverommelmarkt
Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag 11 september: Onderlinge wedstrijd
Meer info volgt nog

vrijdag 16 t/m zondag 18 september: Meerdaagse rit
Meer info en aanmelden bij Jurgen Broeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!