Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Activiteiten
Zeskamp – zaterdag 25 juni
Zoals eerder aangekondigd, organiseren wij op zaterdag 25 juni een zeskamp ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de rijvereniging.

Misschien is de uitnodiging aan jullie aandacht ontsnapt, dacht je nog na over deelname, ben je bezig om een team samen te stellen of is die ene afspraak verzet waardoor je alsnog kunt deelnemen.
Doe mee en wie weet mogen jullie je na afloop het sterkste, slimste en behendigste team van de gemeente noemen! Zie de bijlage voor meer informatie.

Het is nog mogelijk om je aan te melden met een team. Wees er snel bij, want vol=vol!

Schrijf je in vóór 14 juni bij Dirk Diels, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen jullie in groten getale te mogen begroeten op ons terrein op Sportpark Boschoven op zaterdag 25 juni!

Wedstrijdnieuws
Dressuurwedstrijd Leende
Manon van Oosterwijk is dit weekend met haar pony Armando aan de start gekomen tijdens een dressuurwedstrijd in Leende. In de klasse D-Z2 werd ze 4e met 63,9%.

Dressuurwedstrijd Moergestel, 6 juni
Op 2e Pinksterdag heeft Lidewij Voeten meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Moergestel. Ze werd met Joystara 5e met 185,5 punten en 4e met 182 punten in de klasse L1.

Agenda

zaterdag 25 juni: Zeskamp t.g.v. 90-jarig bestaan rijvereniging
Meer info en aanmelden bij Dirk Diels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag 3 juli: Dressuurwedstrijd paarden en pony’s
Meer info en aanmelden bij Lidewij Voeten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus: Ponykamp voor de jeugdleden
Meer info en aanmelden bij Mieke Antonissen-Voermans, Susanne Krul en Marylène Voeten

Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!