Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Zaterdag 18 september: oefencross
A.s. zaterdag is het zover. Dan organiseren we weer de oefencross met springparcours op het terrein van de familie Tuytelaars op het Groot Bedaf. Ruiters rijden een springparcours en vervolgens een cross-country. Deze activiteit is puur bedoeld als oefenwedstrijd/training. En hier maken de ruiters dan ook dankbaar gebruik van; zo komen ze goed beslagen ten ijs gedurende het naseizoen.
Normaalgezien organiseren we de oefencross aan het begin van het seizoen, in maart. Helaas gooide deze keer niet de weersomstandigheden maar het bekende ‘virus’ roet in het eten waardoor we het evenement hebben verplaatst naar deze datum in september.

Er zijn nog startplaatsen vrij op dit moment. Vragen en inschrijvingen gaan via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De startlijsten zijn te vinden op www.startlijsten.nl.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en te genieten van deze veelzijdige tak van de paardensport. Wij hebben goed weer besteld en onze leden maken graag een hapje of een drankje voor u klaar. Tot zaterdag!
Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!