Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Nieuws verenigingsactiviteiten
Onderlinge wedstrijd – zondag 5 september
We hebben al heel wat aanmeldingen voor zondag 5 september, maar er is nog altijd ruimte voor meer inschrijvingen!

Hierbij willen we jullie eraan herinneren om aan te melden voor deze dag bij Susanne Krul, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. onderlinge wedstrijd. Inschrijven kan t/m zondag 29 augustus. Daarna zullen de startlijsten worden gemaakt.

Ben of ken je ruiter(s) of menner(s) die geen lid zijn van de Enclaveruiters maar ook graag aan één of meerdere onderdelen zouden willen deelnemen? Voor €5,00 per onderdeel mogen zij ook meedoen! Inschrijven voor niet-leden gaat tevens via eerder genoemd e-mailadres.
Verder is het mogelijk om in alle klassen van de disciplines dressuur en springen te starten. De menners kunnen een dressuur – en vaardigheidsproef rijden. Ook aan de jonge en onervaren ruiters is gedacht; er zullen ook Bixierubrieken (spelenderwijs leren pony/paardrijden) zijn.
De kantine zal ook geopend zijn en tegen een kleine vergoeding maken we iets lekkers klaar!

Hopelijk zien we veel leden in actie of langs de kant tijdens deze gezellige clubdag!

Nieuw lid
We mogen weer een nieuw lid verwelkomen binnen onze vereniging. Guusje van Gorp heeft een proefles gevolgd en daarna besloot ze om zich bij onze ponyclub aan te sluiten. Op onze sociale media zal Guusje zich binnenkort voorstellen. Welkom en veel succes en plezier bij de Enclaveruiters!


Wedstrijdnieuws
Hippiade – KNHS-kampioenschappen zomer 2021
Er waren helaas geen ereplaatsen voor Anna, Manon en Sterre op de KNHS-kampioenschappen. Dat neemt niet weg dat alleen al een afvaardiging naar deze kampioenschappen een prestatie is! Naar verluidt waren alle drie de dames tevreden over hun rit en zijn ze weer een ervaring rijker.
Sterre Kielenstijn werd 31e met Ace in de klasse L1 dressuur paarden. Manon van Oosterwijk eindigde op de 24e plaats in de klasse D/E-Z1 dressuur pony's met Armando. En Anna Jansen stond met Tes op de 11e plaats in de klasse A/B-M1/M2 dressuur pony's. Knap gereden, meiden en nu op naar de laatste zomerwedstrijden!

Agenda
- zondag 5 september: Onderlinge wedstrijd voor alle leden
Zie bovenstaand bericht voor meer informatie.

- zaterdag 10 en zondag 11 september: Meerdaagse rit naar Baarschot
Een gezellige meerdaagse rit in een mooie, bosrijke omgeving naar Baarschot voor ruiters en menners, tevens voor niet-leden.
Meer informatie en aanmelden bij Jurgen Broeken, e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- zaterdag 18 en zondag 19 september: Oefencross bij de fam. Tuytelaars
Ruiters rijden een springparcours en cross-country. Dit is een oefenwedstrijd voor iedereen; je hoeft geen wedstrijdruiter of lid van de vereniging te zijn.
Meer informatie en aanmelden via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!