Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Geen groepslessen en activiteiten
Zoals bekend loopt de huidige lockdown door t/m 2 maart. Dat betekent dat wij helaas nog steeds geen groepslessen en activiteiten kunnen en mogen organiseren voor leden van 18 jaar en ouder.
Dat betekent niet dat we stilzitten! Zo kunnen de ponyruiters kunnen gelukkig buiten blijven trainen in groepsverband zoals ze de afgelopen tijd al deden. Voor nu geldt; zorg goed voor jezelf en elkaar!

Leden stellen zich voor in de rubriek “het Hoefijzertje”
Op onze sociale media is de rubriek "het Hoefijzertje" te volgen. In deze rubriek stellen onze jeugdleden zich voor. Emma Klerks heeft zich in het laatst gepubliceerde “Hoefijzertje” voorgesteld en binnenkort zal Laure Jespers een stukje gaan schrijven. Benieuwd? Kijk op onze Facebookpagina of Instagram!

Oefencross
De afgelopen tijd hebben wij inschrijvingen gekregen van enthousiaste ruiters die aan onze oefencross willen meedoen. Super fijn natuurlijk; ruiters die elk jaar weer willen terugkomen op ons evenement! Zij gingen er waarschijnlijk vanuit dat dit net als de vorige edities in maart zou doorgaan. We hebben echter nog geen datum gepland vanwege de huidige, onzekere tijden.
Momenteel bekijken we de mogelijkheden om later in het jaar een oefencross te organiseren. Natuurlijk zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus en grondeigenaren.
Hopelijk tot snel!


Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!