Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Surpriseavond ponyruiters
Vrijdagavond 27 november was het weer zover: de jaarlijks terugkerende surpriseavond voor de jeugdleden. Vanwege de Corona in iets anders jasje gestoken dan normaal. Er mochten helaas geen pieten op bezoek komen. Daarom hebben we het super leuke Sinterklaasspel gespeeld, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. De kinderen genoten volop. Daarna zijn we begonnen aan de surprises! Er waren weer veel mooie creaties gemaakt en mooie rijmen! De 13 deelnemende ponyruiters keerden met een lach op hun gezicht weer huiswaarts en zijn allemaal goed verwend!
Onze dank gaat uit naar de familie Marinus omdat we van hun mooie bar gebruik mochten maken voor deze super gezellige surpriseavond! Foto’s zijn te zien op onze website en sociale media.

Max en Ria Tuytelaars 50 jaar getrouwd!

Ook langs deze weg willen wij Max en Ria Tuytelaars feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum op vrijdag 4 december! Max en Ria zijn al jaren lid van onze vereniging; eerst als actieve, rijdende leden en nu maken we al een aantal jaren dankbaar gebruik van hun crossterrein elk jaar in maart als we onze oefencross organiseren. We wensen het gouden bruidspaar nog vele gezonde en gelukkige jaren toe!

Kerststerrenverkoop: bestellen is nog mogelijk
Een paar weken geleden is onze kerststerrenverkoop van start gegaan. Jaarlijks verkopen we rond de feestdagen de kerststerren om onze kas te spekken en elk jaar weer met succes!
Maak het thuis gezellig tijdens de feestdagen en bestel een (of meer) kerststerren. Tegelijkertijd steunt u paardensportvereniging de Enclaveruiters! De kerststerren kosten €4,50 per stuk en worden in het weekend van 12-13 december gratis thuisgebracht. Dit kan geheel ‘corona-proof’ bij u aan de deur gezet worden en de betaling kan via de digitale weg plaatsvinden.
Neem contact op met het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of leden van onze vereniging om een bestelling te plaatsen. Alvast hartelijk bedankt en we wensen u op voorhand fijne feestdagen toe!

Groepslessen weer toegestaan
Intussen zijn de groepslessen voor volwassenen weer van start gegaan na de tijdelijke gedeeltelijke lockdown. De jeugdleden mochten doorrijden, de leden van de rijvereniging en menners zijn nu weer begonnen met hun groepstrainingen. Vanzelfsprekend houden we de coronamaatregelen in acht.
De wedstrijden in de reguliere vorm gaan in deze tijden niet door, maar het is wel mogelijk om online video’s van bijv. een dressuurproef in te sturen naar de paardensportbond waar we onder vallen. Vervolgens word de proef beoordeeld door officiële juryleden en telt mee voor officiële puntenregistratie. We zijn blij dat we onze paardensport op deze manier toch gezamenlijk kunnen blijven beoefenen in deze onrustige tijden!

Leden stellen zich voor in de rubriek “het Hoefijzertje”
Op onze sociale media is de rubriek "het Hoefijzertje" te volgen. In deze rubriek stellen onze jeugdleden zich voor. Binnenkort zal er een stukje over Jill van Roessel te lezen zijn.
Benieuwd? Kijk op onze Facebookpagina of Instagram!


Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!