Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

4 t/m 18 november geen groepslessen
Zoals bekend zijn de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan aangescherpt voor de komende twee weken. Eén van deze maatregelen houdt in dat groepslessen voor sporters boven de 18 jaar niet toegestaan zijn. Dit betekent dat wij helaas genoodzaakt zijn om de groepslessen van de landelijke ruiters en menners van 4 t/m 18 november af te gelasten. De trainingen voor de ponyruiters kunnen wel door blijven gaan.
Wij hopen de trainingen snel weer te kunnen hervatten en iedereen in goede gezondheid te verwelkomen!

Wijzigingen en afmeldingen tijdig doorgeven
Hierbij willen we alle leden wijzen op de mail die is verstuurd over het tijdig doorgeven van afmeldingen en wijzigingen bij de KNHS. Als dit niet gedaan wordt, loopt dit automatisch door naar volgend jaar. Dus graag afmeldingen en wijzigingen voor volgend jaar graag vóór 28 november a.s. aan het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) doorgeven.

Actie Jumbo: Spek de kas van je vereniging of school!
Op woensdag 11 november start de actie “Spek de kas van je vereniging of school” bij Jumbo Bart en Katja de Bresser in Baarle-Nassau. Ook de Enclaveruiters doen mee.
Kunnen wij rekenen op uw stem? Alvast hartelijk bedankt namens alle leden!

Leden stellen zich voor in de rubriek “het Hoefijzertje”
Op onze sociale media is sinds enige tijd de rubriek "het Hoefijzertje" te volgen. In deze rubriek stellen onze jeugdleden zich voor.
Deze keer heeft Fay Antonissen een stukje geschreven. Benieuwd? Kijk op onze Facebookpagina of Instagram!Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!