Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Algemeen
Update coronamaatregelen paardensport
Maandagavond is er een persconferentie geweest om de aangescherpte maatregelen om het coronavirus terug te dringen te presenteren. Ook sportverenigingen krijgen te maken met deze maatregelen. Voor onze vereniging houdt dat concreet het volgende in:

- De kantine is gesloten, alleen de sanitaire voorzieningen zijn toegankelijk tijdens de trainingen. Het is dus niet de bedoeling om in een groep samen in of bij de kantine iets te drinken.
- Bij de trainingen mogen begeleiders vóór en na de les helpen. Tijdens de les moeten begeleiders in de auto wachten of naar huis gaan.
- Men verlaat het oefenterrein direct na de les.

Verder houden we ons natuurlijk aan de basisregels:

- Houd 1,5 meter afstand
- Bij verkoudheid, koorts of benauwdheid moet men thuisblijven
- Zo vaak mogelijk handen wassen

Meer informatie is in de verstuurde mail te lezen. Neem gerust contact op met het bestuur als er nog vragen zijn.

Rabo ClubSupport

Van 5 tot en met 25 oktober kunnen leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op verenigingen en clubs in de regio. Kunnen wij rekenen op uw stem? Bekijk hoe u ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport.

Leden stellen zich voor in de rubriek “het Hoefijzertje”
Een tijdje geleden zijn we met een nieuwe rubriek gestart in onze nieuwsberichten op de sociale media met de naam "het Hoefijzertje". In deze rubriek stellen (in eerste instantie) onze jeugdleden zich voor. Jill Smit is de volgende die zich voorstelt. Benieuwd? Kijk op onze Facebookpagina of Instagram!

Nieuws rijvereniging
Springwedstrijd Oosteind, vrijdag 25 september
Janneke Kools deed met Mr. Copperfield mee aan een springwedstrijd in Oosteind op vrijdagavond 25 september. Ze reden twee foutloze rondes in de klasse B.

Nieuws ponyclub
Springwedstrijd Oosteind, zondag 27 september
Fay Antonissen kwam met Anouk aan de start in Oosteind in de klasse B-B. Ze reden drie keer foutloos. Rosanne Antonissen had wat opstart problemen met haar pony Dennis, maar het 2e parcours ging al veel beter.Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!