Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.


Algemeen
Onderlinge wedstrijd zondag 13 september
A.s. zondag zal de onderlinge wedstrijd, de jaarlijkse clubdag, worden georganiseerd. Omdat we dit jaar te maken hebben met de maatregelen m.b.t. het coronavirus, zal het programma wat anders zijn dan voorgaande jaren. ’s Morgens wordt er een dressuurproef gereden. Vervolgens is er een pauze met lunch. Na de lunch kan er nog een springparcours worden gereden en komen de menners in actie. Hiermee sluiten we de dag af.
Alle activiteiten vinden in de open lucht en op afstand plaats. Dat betekent dat er genoeg plaats is voor iedereen, ook voor de trouwe supporters.
Het belooft een zonnige dag te worden, dus gezelligheid verzekerd op ons terras!

Jaarvergadering vrijdag 18 september

Vrijdag 18 september staat onze jaarvergadering op het programma bij café-zaal “De Lindeboom”.
U bent welkom vanaf 19.45 uur. Dit alles zal uiteraard op gepaste afstand en volgens de huidige regelgeving plaatsvinden. Graag aanmelden vóór 11 september bij Simonne Tuytelaars (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Nieuws rijvereniging

Dressuurwedstrijd Hapert, zondag 6 september
Inge Frijters heeft op zondag 6 september meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Hapert. Met haar paard Junior T behaalde ze een 4e plaats met 187 punten in de klasse M1.

Dressuurwedstrijd Tilburg, zondag 6 september
Lieneke Wouters maakte met Grandeur haar debuut in de klasse Z1 op de dressuurwedstrijd bij manege Thielen in Tilburg. Ze wonnen twee keer in deze klasse met 64,265 % en 60,29 %.

Nieuws ponyclub
Dressuurwedstrijd Tilburg, zondag 6 september
Sterre Kielenstijn startte De Goede Ree’s Wup in de klasse M1 op de dressuurwedstrijd in Tilburg. In de klasse M1 werd ze 3e met 185 punten en 2e met 179 punten.

Eventing Geffen, zaterdag 5 september
In Geffen werd een eventingwedstrijd georganiseerd. Jenny Diels kwam aan de start met Jacodi’s Bera’s Barlow in de klasse L. Ze reden een nette dressuurproef met 196,5 punten. Bij het springen viel er één balk uit de lepels. De cross werd foutloos afgelegd met enkel een paar strafpunten voor tijdsoverschrijding.