Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.


Algemeen
Surpriseavond 29 november
Afgelopen vrijdagavond 29 november was het heerlijk avondje voor de ponyruiters gekomen! Het werd een gezellige avond in de kantine met cadeautjes voor iedereen en volop lekkernijen. Bovendien kwamen er nog twee Pieten langs om het feest compleet te maken. Ouders, ponyruiters en Pieten bedankt!

Nieuws ponyclub
Dressuurwedstrijd Tilburg, zondag 1 december
Zondag 1 december stond er een selectiewedstrijd dressuur op het programma voor de ponyruiters. Deze wedstrijd werd gehouden bij manege Thielen in Tilburg.
Manon van Oosterwijk wist de 2e prijs (203,5 punten) te behalen in de klasse D/E-M1 met Armando. Fay Antonissen eindigde met haar pony Naf Naf op de 3e plaats in de klasse A/B-B met 195,5 punten. De uitslagen van de overige ponyruiters waren niet bekend toen dit verslag werd gemaakt.

Agenda
vanaf zaterdag 14 december: Kerststerrenverkoop. Keuze uit rode en witte kerststerren.
Neem contact op met een lid, een van de bestuursleden of bereik ons via de contactgegevens op de website om uw bestelling door te geven. Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!


Kijk ook eens op onze website www.enclaveruiters.nl en de Facebook pagina www.facebook.com/PaardensportverenigingDeEnclaveruiters