Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

week 15


Nieuws landelijke ruiters

Selectiewedstrijd dressuur Loon op Zand, zondag 9 april
Het is weer april en dat betekent dat het outdoorseizoen weer van start is gegaan. Zo ook voor alle selectiewedstrijden van kring de Baronie. Door de selectiewedstrijden van de kring te rijden, maakt men kans op afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen in juli dit jaar.
De eerste selectiewedstrijd dressuur was voor de landelijke ruiters in Loon op Zand bij de Duyksehoef. Er werden de volgende resultaten behaald:
klasse B Ilske van Looij met Lorenzo 8e prijs 189 punten en 1e prijs 219 punten
klasse L1 Kristy Robberechts met J’Adore 14e 184 punten en 13e 189 punten
klasse M2 Jeroen Adams met Zazoe H 12e 181 punten en 1e prijs 201 punten
klasse Z2 Lindsay Slockers met Zambuca 5e 204,5 punten

Eventing Etten-Leur, zondag 9 april
Afgelopen zondag stonden de ponyrubrieken en de klasse B paarden op het programma bij Eventing Etten-Leur. Onder zonnige weerstomstandigheden werden de onderdelen dressuur, springen en de cross country afgewerkt. Lidewij Voeten werd met Willpower in de ring voor het Brabants Kampioenschap in de klasse B 18e. Marylène Voeten eindigde op de 18e plaats met Gazelle in ring 6, tevens klasse B paarden. 

Nieuws ponyruiters
Op zondag 9/4 namen een aantal ponyruiters deel aan sgw van Etten-Leur. En ze hebben het super gedaan! In de reeks C-B werd Fleur Timmermans Brabants kampioen met Precious Diamond D! Guusje Jansen en Gabber werden 5e en als 6e eindigde Jenny Diels met Vikapita. In de reeks D-B werd Amy Adriaensen met Mr. Always Happy knap 4e. En Eva Van Geldorp eindigde met Hoppenhof's Touch op een mooie 6e plaats in de reeks D-L. Het was een gezellige, sportieve dag waar zowel ponyruiters als ouders veel plezier aan hebben beleefd! 
Hierbij de volledige uitslag
Fleur Timmermans met Precious Diamond D, dressuur 47 ptn, foutloos gesprongen en foutloze cross
Guusje Jansen met Gabber, dressuur 62 ptn, foutloos gesprongen en foutloze cross, 1,6 ptn tijd
Jenny Diels met Vikapita, dressuur 55,50 ptn, foutloos gesprongen en 1 weigering cross +1,6 ptn tijd
Amy Adriaensen met Mr. Always Happy, dressuur 56 ptn dressuur, foutloos gesprongen en foutloze cross
Eva Van Geldorp met Hoppenhof’s Touch, dressuur 58 ptn, foutloos gesprongen en foutloze cross

Algemeen
Paasrit zaterdag 15 april
Zaterdag a.s. 15 april willen we onze Paasrit organiseren. We willen om 10.00 uur vertrekken vanaf het oefenterrein en dan na een rit van 1,5 tot 2 uur in de kantine zorgen voor een gezellige Paasbrunch. Alle ponyruiters, ouders, landelijke ruiters, menners en rustende leden zijn van harte welkom. En natuurlijk ook je partner of voor de ponyruiters broertjes en zusjes.
Je kunt deelnemen onder het zadel, op een menkarretjes of met de fiets en wandelen mag natuurlijk ook. Het gaat er maar om, dat je even lekker uitwaait in de vrije natuur, zodat de Paasbrunch extra lekker mag smaken.
Omdat we van te voren een beetje in willen schatten hoeveel deelnemers we hebben voor de Paasbrunch graag even aanmelden.
Graag aanmelden door een mail te sturen naar Corné Adriaensen, e-mail: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rabobank Clubkascampagne
Net zoals vorig jaar kunnen verenigingen deelnemen aan de Rabobank Clubkascampagne. Met deze actie geeft de Rabobank het lokale verenigingsleven een financieel duwtje in de rug. Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot 1 maart a.s. aanmelden. Ook wij als Enclaveruiters hebben ons weer aangemeld.
Leden van Rabobank de Zuidelijke Baronie (die op 1 maart lid zijn) hebben per post een persoonlijke stemcode ontvangen. Van 6 t/m 18 april kan er worden gestemd.
Wij zijn een vereniging voor jong en oud, wedstrijdruiter en recreant. In de toekomst willen we graag paardensportevenementen en activiteiten blijven organiseren in de gemeente Baarle-Nassau. Hopelijk kunnen we ook dit jaar rekenen op uw stem!

Agenda
- zaterdag 29 april: KNHS springwedstrijd pony's (selectiewedstrijd kring de Baronie)
- zondag 30 april: KNHS springwedstrijd paarden (selectiewedstrijd kring de Baronie)
- zondag 7 mei: Enclave Smokkelaarsrit voor menners en ruiters

Kijk ook eens op onze website www.enclaveruiters.nl en onze Facebook pagina www.facebook.com/PaardensportverenigingDeEnclaveruiters.